The Reconnection

In 2013 kreeg ik mijn persoonlijke Reconnection. Sindsdien is mijn leven in een betere flow gekomen. Ik deed het al niet slecht, maar ik ben rustiger geworden, heb mijn negativiteit nu beter onder controle, en kan met meer concentratie en plezier mijn werk doen. Ook zijn de effecten van wat ik doe beter geworden. Kortom, The Reconnection was een verrijking van mijn leven. In 2014 heb ik zelf het seminar level 3 gevolgd, en na een credentialling (een soort examen) ben ik bevoegd om mensen The Reconnection aan te bieden. Hieronder lees je meer over wat dit inhoudt.

In vele culturen komt het verhaal voor van de mens die vanuit een ideaalsituatie verloren raakt, en het contact met de bron verliest. Voor de westerse mens is wellicht het verhaal van Adam en Eva die het paradijs moeten verlaten het bekendste voorbeeld. De mens is het contact met de bron verloren. Door alle snelle media, de drukte van ons bestaan, de hoge eisen die ons werk aan ons stelt, worden we opgeslokt met onze aandacht. Steeds meer mensen krijgen de behoefte om het contact met de bron weer terug te vinden. Niet voor niets zijn meditatie, yoga, boeddhisme, mantra zingen, bewust eten, mindfulness en andere stromingen die bewust leven propageren zo populair. The Reconnection is een mogelijkheid om de verbinding weer terug te vinden.

Wat er bij de Reconnection gebeurt is dat de lijnen van je lichaam, de meridianen, in verbinding gebracht worden met de lijnen van de aarde, de ley-lijnen en met het universum. Het effect ervan is niet direct een verbetering van de gezondheid, daar hebben we Reconnective Healing voor. Wat er bij de Reconnection gebeurt is dat mensen een versnelling ervaren in het begrijpen van hun levensdoelen, en het realiseren daarvan. Deze verbindingen waren er in de oudheid al, volgens de geschiedenis die bij The Reconnection verteld wordt. Dit is een theorie die onder andere is terug te vinden in The Book of Knowledge (J.J. Hurtak)

Ik weet niet precies wat er allemaal klopt van die theorie. Wat ik wel weet is dat er iets belangrijks gebeurt bij de Reconnection. Dat ik tijdens de Reconnection een gevoel van thuiskomen heb ervaren, en dat sindsdien mijn leven in een betere flow zit. En de verhalen van mensen die hun leven belangrijk hebben zien veranderen na The Reconnection zijn talrijk. Sommige mensen gebruiken het beeld van een trage computer die na een soft-ware upgrade sneller functioneert. Zo hebben mensen het gevoel dat ze als het ware zelf een software upgrade ondergaan. Ze krijgen antwoorden op levensvragen die hen al langer bezighielden, of bepaalde vaardigheden die belangrijk zijn voor mensen ontwikkelen zich sneller. Zelf heb ik dat met zingen ervaren. De vooruitgang die ik heb geboekt na The Reconnection is niet vergelijkbaar met wat ik in de tijd daarvoor heb ervaren. Het gaat sneller, het gaat makkelijker, ik geniet meer, ik begrijp beter wat er gebeurt en ik kan het als docent beter overbrengen.

Bij sommigen manifesteren de veranderingen zich al na enkele dagen. Bij anderen gebeurt het langzamer. Het kan zijn dat juist het process van bewustwording heel belangrijk is voor de groei van een mens en dat daardoor de ontwikkeling van die persoon minder snel gaat. Dat wil niet zeggen dat The Reconnection dan voor die persoon niets gedaan heeft. Het langzame process hoort dan bij de ontwikkeling die die persoon moet doormaken.

De Reconnection is een heel duidelijke keuze. Inzicht kan er voor zorgen dat je radicale keuzes gaat maken. Misschien ontdek je dat de baan waar je in zit niet de plek is waar jij moet zijn. MIsschien verdien je veel geld en ontdek je dat dat je niet gelukkig maakt, en kies je voor een eenvoudiger leven. Misschien ontdek je wel dat je juist veel meer geld wilt verdienen en dat je op dit moment niet voldoende gewaardeerd wordt in wat je doet. Is de relatie waar je in zit wel de relatie die je wilt hebben? Soms maakt een Reconnection dat er grote ontwikkelingen plaats vinden, en dat is dan ook niet altijd gemakkelijk. Het is dus niet gezegd dat na een Reconnection alles leuker, makkelijker en fijner wordt. Mijn lichaam geeft me bijvoorbeeld aan dat als ik bepaalde dingen eet, dat voor mijn lichaam moeilijk is om te verwerken. De tijd dat ik onbezorgd kon eten wat ik wilde is voorbij. Maar ik voel me wel lekkerder dan vroeger. Alleen, in dit opzicht is het wat minder onbezorgd geworden. Mijn lichaam wil schoner worden. Als je dit proces ingaat, moet je er dus voor kiezen. Je komt sneller waar je wezen moet, maar het loslaten van oude patronen kan soms je leven in zekere mate instabiel maken, een tijd lang.

Wat kan er gebeuren na je Reconnection? Misschien de bevestiging dat je goed zat in je levenspad, je ervaart de bevestiging dat je goed bezig bent en dat kan een opluchting opleveren. Als je nog niet op je levenspad zat, is de kans dat je er nu wel op komt veel groter. Er is inzicht, en je weet dat alle mogelijkheden voor je open liggen.

Misschien wist je dat al, dat je zoveel keuze had. Maar hoe moet je uit al die mogelijkheden kiezen. De Reconnection maakt dat het duidelijk wordt welke keuzes goed voor jou zijn.

Als je besluit The Reconnection te gaan doen, kom je twee keer bij me. Tussen die twee sessies moet minimaal een nacht zitten of maximaal 72 uur. Tijdens deze sessies, die ruim een half uur duren, lig je met je ogen dicht bij mij op de behandeltafel. Ik zet geen muziek op, en ik vraag je om die dag geen parfum of after-shave te gebruiken omdat er soms ook geursensaties plaats vinden die door geurtjes op je lichaam niet goed waargenomen kunnen worden. Je hoeft verder niets te doen, behalve ontspannen liggen met je ogen gesloten. Juist omdat je iets wonderlijks in je toe moet laten hoef je zelf niet actief mee te werken. Laat het gebeuren, ervaar wat er met je gebeurt, verder niets.

The Reconnection is geen medische behandeling, en vervangt op geen enkele wijze de medische behandelingen die je volgt. Mocht je merken dat klachten minder zijn geworden, licht daar dan ook je arts over in, en houdt er niet mee op je arts te bezoeken tot dat die zegt dat dat niet meer nodig is. Ik beloof niets, geef geen garanties. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen gezondheid.

De ervaring leert dat het fijn is om voor The Reconnection al een aantal keren een sessie Reconnective Healing te ondergaan, zodat je lichaam de frequenties al heeft leren kennen.

Ten slotte: de meeste mensen ervaren The Reconnection als iets prachtigs, iets bijzonders. Het hoeft ook maar een maal in je leven te gebeuren. Als je The Reconnection hebt gehad, kun je de verbinding niet weer kwijt raken. Je zit op je spoor, je bent op de goede weg.

Een Reconnection heeft een door de organisatie van Reconnection vastgestelde prijs van 333 euro. Het is mij als practitioner niet toegestaan daar van af te wijken. Het voordeel is dat je ook niet op het internet hoeft te gaan zoeken naar mensen die deze behandeling goedkoper aan bieden. Mocht je mij een prettig mens vinden, en een goede klik met me hebben, dan ben ik degene die je het beste voor deze sessies kunt benaderen. Zo niet, dan zijn er vele mensen die hetzelfde net zo goed kunnen als ik. Ik geloof dat het juist bij dit belangrijke werk nodig is om een goed contact met elkaar te hebben.